Byggevarer gjennom generasjoner


Den lokale forankringen og stolte familietradisjoner står sentralt hos Snekker’n Fjeldstad Bygg på Gressvik, som har vært med på Boligmesse siden oppstarten for 25 år siden.

Hos Snekker’n Fjeldstad Bygg sitter historien i veggene. Det familieeide firmaet så dagens lys allerede i 1967, og har siden den gang levert byggevarer og fagkompetanse til mange fornøyde kunder. I dag er de syv ansatte med sterk fagkompetanse som brenner for å veilede kundene på aller beste vis.
– Vi samarbeider med en rekke lokale håndverkere. På den måten kan vi i tillegg til materialer og rådgivning rundt dette, tilby hjelp til små og store prosjekter, forteller Jon Larsen, annen generasjon eier og driver. Alle produkter som kjøpes hos oss kan leveres ferdig montert.


Snekker’n tilbyr en lang rekke produkter til deg som skal bygge nytt, totalrenovere eller pusse opp: Alt av byggevarer og innredning som dører, vinduer, garasjeporter, trapper, gulv, glassrekkverk, kjøkken, garderober og innvendig gardiner og solskjerming. Både privat og proffkunder får kyndig veiledning og kan velge mellom kvalitetsvarer fra en rekke anerkjente leverandører.

I butikken på Gressvik kan kundene se mye av vareutvalget. – Service, kvalitet og fagkunnskap er vårt varemerke. Hos oss har vi god tid til kundene, og kaffen står alltid klar, avslutter Jon, som gleder seg til å treffe gamle og nye kunder i Kongstenhallen under Boligmesse. På standen til Snekker’n Fjeldstad Bygg i 2022 kan du se både vinduer, dører, garasjeporter, trapper og kjøkken. Og det vil selvfølgelig være muligheter for å gjøre gode messekupp denne helgen.

 

Tekst: Ann-Helen Haaning Johnsen
Foto: Snekker’n