Alt til din hytte


Går du med drømmer eller planer om å bygge ny hytte? På Boligmesse i Trondheim Spektrum kommer en rekke anerkjente hytteprodusenter. Ta turen innom og hør hva de kan tilby. I tillegg til hytteleverandører, kommer også flere utstillere med ulike typer utstyr for hytter. Opplev “Alt til din hytte” på Boligmesse!

Berge Sag

Berge Sag er et solid selskap med røtter helt tilbake til 1888. Med Berge Sag som hytteleverandør, er du sikret leveranse som lovet. De holder til på Vestlandet, men bygger hytter fra Trondheim og sørover og leverer byggesett av kataloghytter i hele landet. Deres egne arkitekter har utviklet hyttemodellene. Det leveres både pre-cutbyggesett fra egen sag og elementer fra ny elementfabrikk. Tradisjonelle og moderne hytter tilpasses etter ønske. Gjennom
de siste 40 årene, har de bygget tusenvis av hytter. Hyggelige og dyktige medarbeidere hjelper deg med å skape din hyttedrøm.

Faun Gruppen

FH Gruppen bygger med kvalitet og omtanke i både stort og smått. Gjennom konsernets merkevareportefølje; Familiehytta, Telemarkhytter, Nordlyshytter, Øverbygg, Leve Leiligheter og Leve Hytter, er selskapet Norges største fritidsboligprodusent. Tradisjonell, tidløs eller moderne stil: Velg mellom et bredt spekter av størrelser og design – enten du drømmer om hytte ved sjøen eller på fjellet. Et samarbeid med dem skal være preget av handlekraft, pålitelighet og mennesker som tar ansvar. Prosessen gjøres så enkel, ryddig og forutsigbar som mulig. Slik blir det hytter og leiligheter både de og du kan være stolte av.

Ranahytta

Ranahytta er en landsdekkende leverandør av kvalitetshytter. En solid hytte fra Rana er en investering i livskvalitet. Her får du bistand til å velge den hytta som passer dine behov og ønsker. En innholdsrik hyttekatalog viser et bredt utvalg av hytter i alle størrelser. Velg mellom råbygg eller helt komplett nøkkelferdig hytte. Med Ranahytta gjør du et trygt hyttekjøp. Besøk nettsiden ranahytta.no og stikk innom standen deres under Boligmesse.

Rindalshytter

«Vi bygger drømmer». Dette er hva Norges eldste hyttebedrift ønsker å formidle. Rindalshytter ble etablert i 1964 og har knyttet til seg Norges fremste designere og arkitekter for å utvikle hyttemodellene LYSTHUS, LANGHUS, RETRO, KVIST, og i 2017 GAPAHUK med Snøhetta Arkitekter. Hyttene leveres både i pre-cut og håndlaft, etter ønske. Hemmeligheten bak suksessen er en solid forankring i norsk byggeskikk kombinert med innovasjon og god design. Hyttene leveres i hele landet.

Røroshytta

Røroshytta leverer alle typer laftede tømmerbygg, for oppføring hvor som helst i Norge. Ved fabrikken på Røros videreføres tradisjonell lafting utført med moderne utstyr. For optimal kvalitet benyttes lamelltømmer, og i samarbeid med SINTEF har de utarbeidet en egen unik lafteknute. Salgskontorene ligger på Røros og Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta utenfor Oslo. Røroshytta har flere
visningshytter og hytter med visningsavtaler rundt om i landet.

Tinde Hytter

Med 40 års erfaring, har Tinde Hytter blitt en av landets ledende hytteleverandører. Nøkkelferdige hytter er deres spesialitet. Gudbrandsdalen er kjent for solide og gode håndverkstradisjoner. Disse verdiene bygger de videre på i alle leveranser. Dyktige og fleksible medarbeidere sørger for hytter med brukervennlighet og komfort, og de tilpasser løsninger og detaljer i henhold til
lokal byggeskikk. Tinde Hytter er størst i landet på ferdighytter, og Trøndelag er et satsningsområde. De gleder seg til Boligmesse – som er en naturlig møteplass for dem og ønsker velkommen!

Saltdalshytta

Saltdalshytta er en landsdekkende leverandør av hytter. De tilbyr alt fra et komplett byggesett til nøkkelferdig hytte. Alle hyttene er produsert på deres egen fabrikk i Norge, og siden oppstarten i 1979, har de oppfylt rundt 8000 boligdrømmer. Ingen familier er helt like, ingen hyttedrømmer heller. Derfor har Saltdalshytta et bredt spekter av ulike hyttemodeller å velge blant.

Sande Hus og Hytter

Sande Hus og Hytter AS er med 66 år i markedet Norges eldste hytteprodusent og er kjent for høy kvalitet. Selskapet er hjemmehørende i Rennebu kommune og står for blant annet mye av hytteutbygging i Oppdal-, Nerskogen- og Rørosområdet. Gode samarbeidsavtaler med grunneiere på flere områder gjør at Sande har en stor tomtebank med gode valgmuligheter. Sande Hus og Hytter har i flere år samarbeidet tett med Selberg arkitekter om utvikling av nye modeller som tuftes på moderne design og praktiske løsninger.

Selbuhytta

Selbuhytta har vært en merkevare siden 1962 – hvor tradisjon og nytenkning går hånd i hånd. De leverer hytter i laft og bindingsverk – i moderne eller tradisjonell stil. Hos dem er det egne faglærte montører, egen arkitekt og høy fagkompetanse innen prosjektering. Opplev kvalitet og fleksible løsninger. Har du egne ønsker, er det mulighet for skreddersøm. Selbuhytta leverer og monterer hytter i hele Trøndelag og formidler tomter i Selbu, Tydal, Meråker og Brekken. Verktøykassen er rigget for å realisere din hyttedrøm, og de gleder seg til en hyggelig hytteprat på messen.

Økolaft

Økolaft holder til i Oppdal og har ekspandert siden oppstarten i 2015. I august 2021 opprettet de en ny avdeling i Melhus. Økolaft leverer bolighus, hytter og andre bygg i 6 og 8 toms laft i hele Norge og Sverige. Leveransene har alt fra tradisjonelt til moderne uttrykk. De er stolte av sin lokale tilknytning og er svært opptatt av å ta vare på miljøet og naturen. Derfor bruker de kun kortreiste, norske materialer i sine bygg. De ser frem til å møte publikum under Boligmesse.

 

Tekst: Utstillere/Ann-Helen Haaning Johnsen
Foto: Utstillere
Hovedbilde: Saltdalshytta, modell Varig