Bli utstiller!

Oslo/Fornebu

14. - 16. september 2018

Legg til i min kalender 09/14/2018 12:00 09/16/2018 17:00 Europe/Oslo Boligmesse - Oslo/Fornebu Boligmesse - Oslo/Fornebu 59.9031514,10.6216953 Boligmesse post@boligmesse.no false MM/DD/YYYY

1 Utstillere

  • 12

    Uker
  • 4

    Dager
  • 9

    Timer

...igjen til messen starter. Ikke gå glipp av dette!

Still ut på denne messen

Sted

Telenor Arena
Widerøeveien 1,
1360 Fornebu

Se kart

Åpningstider

Fredag: 12:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: 10:00 - 17:00

Inngangspriser

Voksen: kr. 100,-
Honnør/student: kr. 50,-
Barn under 16 år: free

Learn more about this event

Vi venter på deg

Besøk helgens Boligmesse og få inspirasjon til å sette i gang med dine prosjekter, enten det er hjemme eller på hytta, ute eller inne. Her finner du nyheter som ellers ville gått deg hus forbi, messepriser du ikke finner maken til og eksperthjelpen du trenger – alt sammen samlet under ett tak.

Få også med deg oppussingskjendisene Halvor Bakke og Otto Robsahms lærerike foredrag og aktiviteter – her kan du få gode tips! Du kan også delta når Otto leder morsomme aktiviteter som Handy Girl, Handyman og Ballongslippet.

Lørdag skal vi også røpe hvem som blir kåret til Norges hyggeligste håndverker, en prosess som har pågått helt siden april.

Barna kan kose seg med hoppeslott, tegning, film og ansiktsmaling i barneparken - så blir både foreldre og barn fornøyde.

Og du? Husk å registrere deg i årets messekonkurranse! Fra hver messe trekker vi ut en heldig vinner som stikker av med flotte premier til en verdi av 50.000 kroner! Alle som registrerer seg i konkurransen er i tillegg med i trekningen av en splitter ny TV fra Samsung. TV-en er enda ikke lansert i Norge, men sies å være Samsungs nye toppmodell!

Siste nytt

Pusse opp hytta? Her er Halvors beste tips

Også i 2018 skal Halvor Bakke inspirere publikum på boligmesser rundt om i Norge. Her deler han sine beste tips til deg som ønsker å friske opp hytta. Tekst: Ida...

Viser fram unik kombinasjon på Boligmesse

I 2020 blir det forbudt med oljefyr i norske hjem. Et godt alternativ kan da være den innovative kombinasjonsløsningen Hybrid Solar System...

Få Ottos beste tips: Slik bevarer du husfreden under oppussingsprosessen

Å pusse opp hjemmet krever ikke bare tid og penger, men også en god porsjon tålmodighet. Her er Otto Robsahms beste tips...

Aktiviteter

Hei! På dette nettstedet bruker vi informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke tjenesten, gir du oss ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Les mer her.