Sted

Sparebanken Møre Arena
Sjømannsvegen 16
6008 Ålesund

Se kart

Åpningstider

Fredag: 12:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: 10:00 - 17:00

Inngangspriser

Voksen: kr. 100,-
Honnør/student: kr. 50,-
Barn under 16 år: gratis

Les mer om dette arrangementet

Vi venter på deg

Besøk helgens Boligmesse og få inspirasjon til å sette i gang med dine prosjekter, enten det er hjemme eller på hytta, ute eller inne. Her finner du nyheter som ellers ville gått deg hus forbi, messepriser du ikke finner maken til og eksperthjelpen du trenger – alt sammen samlet under ett tak.

Få også med deg oppussingskjendisene Halvor Bakke og Otto Robsahms lærerike foredrag og aktiviteter – her kan du få gode tips! Halvor kommer fredag og lørdag, og Otto er på plass lørdag og søndag. Du kan også delta når Otto leder morsomme aktiviteter som Handy Girl, Handyman og Ballongslippet.

Barna kan kose seg med hoppeslott, tegning, film og ansiktsmaling i barneparken - så blir både foreldre og barn fornøyde.

Og du? Husk å registrere deg i årets messekonkurranse! Fra hver messe trekker vi ut en heldig vinner som stikker av med flotte premier til en verdi av 50.000 kroner! Alle som registrerer seg i konkurransen er i tillegg med i trekningen av en splitter ny TV fra Samsung. TV-en er enda ikke lansert i Norge, men sies å være Samsungs nye toppmodell!

Siste nytt

Bli med på ballongslippet – vinn flotte premier!

Søndag 30. september blir det gavedryss i Sparebanken Møre Arena – bli med du også! Tekst og foto: Ida Save Vi avslutter vårt besøk i Ålesund med å gi bort...
News image

Moderne retro

Møbelprodusenten Jarnes selger helnorske retromøbler direkte fra fabrikken i møbelbygda Sykkylven. Tekst: Ida Save Foto: Produsenten – Så vidt jeg vet er...

News image

Lanserer nye boligprosjekter

Norgeshus Din Bolig har flere spennende prosjekter å vise fram på helgens Boligmesse, og åpner opp for salg av de nye boligene...

News image

– Bytt ut oljefyren nå!

Det er den sterke oppfordringen til Bjørn Sønderland i Energi-Spar. På helgens Boligmesse i Ålesund skal han vise fram gode alternativer til...

PROGRAM

12:00

Messen åpner

13:00

Dropp trendene - følg magefølelsen

Kom og opplev Halvor Bakke – en inspirerende og karismatisk foredragsholder som på en morsom og inderlig måte formidler sin lidenskap for interiør og estetikk.

16:30

Dropp trendene - følg magefølelsen

Kom og opplev Halvor Bakke – en inspirerende og karismatisk foredragsholder som på en morsom og inderlig måte formidler sin lidenskap for interiør og estetikk.

19:00

Messen stenger

Aktiviteter