Møt Tinde Hytter på Boligmesse i Stjørdal: Ledende hytteleverandør med over 40 års erfaring


Tinde Hytter har utviklet seg til å bli en av landets ledende hytteleverandører. Selskapets spesialitet ligger i å levere nøkkelferdige hytter.

Med sitt hovedkontor og fabrikk plassert på Vinstra, midt i Gudbrandsdalen, har de røtter i et område kjent for solid håndverkstradisjon. Disse verdiene bygger de videre på i alle leveranser. Med dyktige medarbeidere sørger de for at alle hyttene blir tilpasset dagens krav til brukervennlighet og komfort. Tinde Hytter kan også spesialtilpasse løsninger og detaljer, tilpasset byggeskikken i det området du skal bygge hytta.

Tinde Hytter har egne ansatte snekkere som kun setter opp Tinde Hytter sine bygg, noe som er en trygghet i forhold til kvaliteten som leveres.

«På Boligmesse treffer vi mulige kunder som skal bygge hytte, enten på egen tomt, men noen er også ute etter både tomt og hytte. Vi hjelper gjerne til med begge deler (vi har også mange tomter rundt omkring). Det er ikke alle som kjenner leverandørene av hytter, derfor er Boligmesse et fint sted å starte for de som er i fasen for å bygge hytte, enten om det skal bygges nå eller frem i tid», sier Vegard Granheim, hyttekonsulent i Tinde Hytter.

På Boligmesse får du inspirasjon og tips både på bolig og fritidsbolig/hytte, og Tinde Hytter bidrar gjerne med hjelp for at besøkende skal få oversikt over det totale omfanget med å bygge hytte. De er behjelpelige med veiledning, budsjett, gode tips og anbefalinger som er til det beste for kunden, og for kundens trygghet i en byggeprosess.