Kjøkkenleverandør uten begrensninger


Kristiansand Kjøkkendesign leverer smarte kjøkkenløsninger perfekt for deg som ønsker noe litt annerledes.

Tekst: Ida Save
Foto: Produsenten

– Vi leverer kvalitet, og velger kun ut det beste fra anerkjente leverandører. Hos oss kan du velge om du vil ha kjøkken som er lakkert, laminert eller i heltre. Vi har rundt 80 ulike fronter som igjen kan deles opp i 200 typer laminat, og alt som kan lakkeres kan lakkeres i over 2.500 forskjellige farger. Finner du ikke fargen din hos oss, tviler jeg på at den finnes, sier daglig leder Dan Eilertsen.

Kristiansand Kjøkkendesign er også opptatt av å skape smarte løsninger som passer akkurat deg.

– Hos oss vil du aldri møte utsagn som «det går ikke». Vi opererer ikke med standardstørrelser, og kan derfor levere alt på egne mål uten ekstra kostnad.

En egen fabrikk i Polen gjør dette mulig. Her blir varer for hver enkelt kunde laget for hånd.

– Det er derfor vi er så fleksible på mål og kan lage spesielle løsninger uten at det påvirker produksjonstid og pris.

Smart kjøkkenøy

På messen skal kjøkkenleverandøren vise fram et kjøkken med en kjøkkenøy der man kan skjule koketoppen. Løsningen er en dobbel benkeplate som man kan dra ut når man skal lage mat eller sitte rundt øya.

– Mange ønsker en kjøkkenøy, men det er ikke alle som har stor nok plass til dette fordi vi gjerne beregner plass til sitteplasser også. Men her kan du skyve topplata bakover for å få større overflate og samtidig få tilgang på koketoppen. Det er jo også genialt å kunne gjemme koketoppen når du ikke lager mat, spesielt om man har en åpen kjøkkenløsning som så mange har i dag.

Mange muligheter

Eilertsen forteller at mange av de smarte løsningene de tilbyr ikke nødvendigvis koster så mye.

– Det handler mest om fantasien. Dersom du som kunde for eksempel ikke finner riktig front hos oss, vis oss et bilde, så kan vi lage et forslag til deg. Vi har ingen begrensninger, avslutter kjøkkeneksperten, som ser fram til å svare på alle mulige kjøkkenspørsmål under helgens messe i Sørlandshallen.