Nyheter

Vinn ditt nye hjem


Har du byggeplaner eller drømmer om eget hus? Da er premien i årets messekonkurranse midt i blinken for deg! På Boligmesse kan du vinne et helt hus til en verdi av hele 1,7 millioner kroner. Huset fra Fiskarhedenvillan leveres som komplett byggesett.

“Trygghet, frihet og kvalitet er Fiskarhedenvillans grunnfilosofi.”
Tommy Nyborg

Hver messesøndag gjennom 2022, trekker vi én lokal delfinalist. Delfinalisten offentliggjøres på scenen, og vi kontakter delfinalisten om vedkommende ikke er tilstede. Derfor må du registrere deg på konkurransesiden. Dette gjør du via en QR-kode inne i messehallen.

Tommy Nyborg er salgssjef for Fiskarhedenvillan i Norge. Han forteller litt om premien og hva vinneren kan vente seg.

Hva får vinneren?

Vinneren får ett komplett husbyggesett av huset Solstorm. Vi jobber med kjente kvalitetsleverandører, og alle våre byggesett er konstruert som lavenergihus. Huset Solstorm har store visuelle kvaliteter gjennom et tidløst formspråk. Overbygd inngangsparti, kjøkken med gode arbeidsflater og en separat del for barna, gjør huset praktisk for barnefamilien.

Fordelen med Fiskarhedenvillaen

Trygghet, frihet og kvalitet! Trygghet fordi Fiskarhedenvillan har en sterk økonomisk ryggrad. Frihet fordi kunden kan tilpasse våre modeller etter egne behov, eller benytte egne skisser og arkitekttegninger. Kvalitet fordi våre byggesett oppføres i god gammel håndverkstradisjon på kundens tomt.

Hva tilbyr dere utover byggesettet?

Vi går gjennom behov og ønsker med vinneren så tidlig som mulig. I vår guideline “Fra idé til entré” danner vi grunnlaget for veien videre. Det er en viktig brikke i våre behovsanalyser. Det skal være trygt og forutsigbart å samarbeide med oss. Vi leverer det vinneren ønsker innenfor vår leveranse.
“Nøkkelen til frihet” er en av våre kjerneverdier. Det sikrer fleksibilitet. Den lokale reguleringsplanen setter rammen for hva som er tillatt der huset
skal bygges. Vi tilpasser oss deretter vinnerens ønsker. Det blir spennende å se hvor vinneren skal bygge – og det endelige resultatet!

 

Tekst: Ann-Helen Haaning Johnsen
Bilde: Fiskarhedenvillan