Nyheter

Smart å bytte varmesystem nå

Publisert: 2015-10-21

Aparo Energi AS merker økt etterspørsel etter miljøvennlige og energibesparende oppvarmingsløsninger. – Vi hjelper deg å spare både penger og klima, sier markedsansvarlig Bodil Krogh i Aparo Energi AS.

Tekst: Majken Svorstøl Foto: Aparo Energi AS

Aparo Energi anbefaler deg å bytte varmesystem nå
Gleder seg til å møte kundene på Boligmessen i Drammenshallen 23. – 25. oktober..
Fra venstre daglig leder Bår Skansen, markedsansvarlig Bodil Krogh og teknisk ansvarlig Roger Carlsson.

Siden 2008 har Aparo Energi levert over miljøvennlige 600 varmepumper og varmeanlegg. – Vår spesialitet er berg/jordvarme, men vi tilbyr også luft/vann varmepumper og avtrekkspumper, sier Krogh. – Ta en prat med oss for råd om hvordan du kan redusere kostnadene dine med et mer miljøvennlig varmesystem.

Oljefyr må ut innen 2020
Krogh minner om at den gamle oljefyren må fases ut innen 2020, og hun oppfordrer alle til å få dette unnagjort så fort som mulig. Belønningen? – Du bidrar raskt til et renere klima. En personlig fordel for deg er et godt inneklima og lavere kostnader på energi til oppvarming av hus og ikke minst vann, sier Krogh. – Og kanskje et nytt vaskerom i rommet der oljefyren sto?

Få penger tilbakebetalt og spar miljøet
Rosinen i pølsa er at Enova frister med inntil 45.000 kroner i tilskudd til de som bytter oljefyren i 2015. Denne økonomiske rettigheten er en av mange grunner til å bytte. Visste du at klimabesparelsen er enorm om man går fra oljefyr til et nytt, miljøvennlig varmesystem som f. eks. bergvarmeanlegg?

– Det årlige CO2-utslippet fra en oljefyr i en villa tilsvarer utslippet til hele 6 biler, så det sier seg selv at hvert eneste bytte er et viktig bidrag til et bedre miljø for oss alle, sier Krogh.

Langsiktig, god investering
Ved å gå over til et moderne, miljøvennlig varmesystem får du gratis energi fra luft, vann eller berg/jordvarme, alt etter hvilken løsning du velger. – Velger du bergvarme, monterer vi lydløse anlegg i lekkert design som også vil gi en betydelig verdiøkning av boligen din ved videresalg, påpeker Krogh, som i tillegg til private boliger og hytter også leverer til industri og landbruk. – For en bonde vil en omlegging til bergvarme i fjøset utgjøre en betydelig årlig besparelse!

Snakk med eksperter
Du treffer Bodil Krogh og hennes kolleger i Drammenshallen. – Kom innom for informasjon og avtal gratis befaring, avslutter Krogh.