Nyheter

Pusse opp badet? Få rådene du trenger på Boligmesse

Publisert: 2020-01-31

På utkikk etter nytt bad? På Boligmesse i Stjørdalshallen 14.-16. februar møter du flere leverandører som kan hjelpe deg på veien. 

Tekst: Ida Save
Foto: Produsentene

Bademiljø Hell

Vi snakket med Jørgen Daniel Kringen: 

Vi er rørlegger og butikk på samme sted, og kan tilby alt man skulle trenge innen bad, vaskerom, flis, baderomspanel, mikrosement og VVS. Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. På Boligmesse vil vi stille ut mye av det man trenger til et bad, alt fra stilige dusjer og baderomsmøbler, til badekar, blandebatterier, håndkletørkere og mye mer. Vi kommer også til å ha utstilt jacuzzi og mikrosement. Vi har bred kunnskap om oppbyggingen av bad, samt gode tilbud på varene under messen, så jeg oppfordrer alle til å ta en tur innom vår stand. 

Badedesign

Vi snakket med Petter Solum: 

– Badedesign er i utgangspunktet et tradisjonelt rørleggerfirma, men vi har mer fokus på sluttproduktet til kunden. Vi tegner og designer bad i 3D-modeller, og tilbyr rådgivning i valg av både materialer og produkter. I 2020 tror jeg vi fortsatt vil se mye av matt sort og gull på mørke bad. Stadig flere får også øynene opp for mikrosement, som er et spennende produkt som gjør det mulig å få et helt nytt uttrykk på badet uten at det koster all verdens. På messen står vi sammen med VikingBad, så dersom du vil se siste nytt derfra bør du ta turen innom. Jeg mener de er noen av de dyktigste på produkter til en overkommelig pris.

Tempe Vvs Senter

Vi snakket med Lars Erik Røe Magnussen: 

– Tempe Vvs Senter har butikk i Trondheim, og er en del av K Lund-konsernet. Vi jobber med baderomsmøbler og hytteutstyr, har solgt baderomsløsninger i over 30 år, og har god ekspertise i hvordan innrede et baderom. Etter flere år med minimalisme og få farger på badet, har det nå kommet mange spennende elementer som tar badet til et nytt nivå. Vi kaller det “Baderom i drømmemodus”, der vi kan skape et velværerom for hele familien. Hvorfor ikke gjøre om badet til et lite spaanlegg for hele familien? Når kundene kan fortelle oss at barna i huset pleier å invitere venner til bading, skjønner vi at vi har gjort en god jobb. Alt handler om planlegging og tilrettelegging, og ikke minst fantastiske baderomsprodukter til riktig pris. På Boligmesse tar vi med oss Sanswiss, som er en av Europas største glassleverandører, og vi tilbyr fastpris på montering av dusjer for å vise hvor rimelig dette kan gjøres. Vi har også med oss kraner fra Grohe og kortreiste, svenske baderomsmøbler fra DuoBad.

Stjørdal Rør

På Stjørdal Rør sin stand kan du lære mer om muligheten for toalettkomfort selv på hytter uten innlagt vann eller strøm. 

Jets™ ble grunnlagt i 1986, og selskapet er spesialister på vakuumtoaletter. Jets™ vakuumtoalett bruker luft til å transportere toalettavfallet, og vann til å skylle ut av skåla. Fordelen med dette er at du slipper all lukt, det kan stå inne i hytta, og vannforbruket er så lite som ned mot 0,6 liter per skylling. Anlegget går på både 230V og 12V, og kan fås med egen vanndunk og separat vannpumpe dersom du ikke har innlagt vann. Fra toalettet går det et 50 millimeter rør til Vacuumarator™ pumpa, som er selve hjertet i anlegget. Denne finmaler avfallet før det sender det videre. Pumpa kan du plassere inne på et eget rom, i kjelleren, eller i en egen toalettkasse du kan feste på eller inntil veggen. Pumpa kan være tolv meter unna toalettet, og du kan koble til inntil fire toaletter på én pumpe (avhengig av system). Siden pumpa har finmalt avfallet, holder det med 32 millimeter rør ut av Vacuumarator™-pumpa. Med vakuumsystemet er du ikke avhengig av fall til avløp eller tank, noe som gjør at du står friere når kloakken skal føres ut av hytta. Systemet kan med fordel kombineres med vårt biologiske gråvanns renseanlegg A02, da har du en komplett miljøvennlig sanitærløsning på din egen tomt. En standard pumpe kan løfte tre høydemeter og 30 lengdemeter. En større modell kan løfte fem høydemeter og 100 lengdemeter. 

– Ta turen innom vår stand på Boligmesse for å få vite mer, og få med deg et godt messetilbud. oppfordrer Jan Tore Halstadtrø.