Nyheter

Nyhet! Egen retro- og antikkavdeling på boligmessen i Telenor Arena

Publisert: 2015-08-31

Stadig flere har fått opp øynene for å mikse nytt og gammelt for å få frem det unike og personlige i hjemmet sitt. Nå kan du la deg inspirere til denne miksen i en egen retro- og antikkavdeling på boligmessen i Telenor Arena 11. – 13. september.

Tekst : Majken Svorstøl Foto: Schjølls Antikkmesser

Blomsterurne_stort-00000002-768x1024

På boligmessen i Telenor Arena samarbeider vi i år med Schjølls Antikkmesser som drives av ekteparet Kirsti Schjøll og Rune Fortun. Schjølls Antikkmesser er i år aktuelle med ti messer på sør- og østlandet, og merker godt at interessen for retro, brukt og antikt er økende.

 

300 m2 med brukt og antikk
Schjølls Antikkmesser har med seg 20 utstillere med et spennende vareutvalg i kategorien retro og antikviteter, og de lager en flott salgsarena på 300 m2.

På messen får du blant annet se:
• retro møbler og gjenstander fra 60 – 70-tallet
• lintøy og tekstiler
• gamle, restaurerte ovner
• glass og bestikk
• dukker
• porselen
• fransk landstil
• kobber m.m.

Økende interesse for gamle ting
Kirsti Schjøll ser frem til å møte både eksisterende og nye kunder i en ny setting, og tror at de besøkende vil få både inspirasjon og kjøpelyst av deres antikke og retro gjenstander. Folk i oppussingsmodus, som jo er boligmessens typiske publikum, gjerne leser interiørblader og blogger, og Schjøll tror mange har kastet seg på trenden med å blande nytt og gammelt.
– Særlig den litt yngre generasjonen har fått opp interessen for gamle ting, sier Kirsti, som sammen med mannen Rune driver Schjølls Antikkmesser etter mottoet «kvalitet og trivsel».

Eksperter verdivurderer dine gjenstander
Har du noen gamle eller antikke gjenstander som du vil vite verdien på? – Ta dem med på retro- og antikkavdelingen vår på boligmessen og få dem verdivurdert, oppfordrer Schjøll. – Både lørdag og søndag fra kl. 12 – 14 kan du få kyndig hjelp av Tor Buaas og Ellen Ørnes, som begge er velkjente i bransjen og har lang erfaring med denne type verdivurdering, avslutter hun.

Gjør deg klar for en messe i messen, og bli inspirert til å skape din egen miks av nytt og gammelt for et unikt hjem.