Kjøkken og FIFA-spill i skjønn forening


Elkjøp er kjent for sitt store utvalg, og representerer et mangfold av kategorier innen elektronikk, hvitevarer, lyd og bilde og alt av tilbehør. De har også fått en posisjon på kjøkkenmarkedet de senere årene. På årets Boligmesse viser Elkjøp Amfi Steinkjer frem sine mange sider.

Tekst: Majken Svorstøl Foto: Produsenten

Varehussjef Magne Ryan og kollegene hans har litt av hvert på menyen. – Vi skal vise frem våre populære Epoq kjøkken, og har med 5 kjøkkeneksperter fra varehusene våre i Nord-Trøndelag som du kan booke time hos, enten på Elkjøp i Steinkjer, Levanger eller Namsos, sier Ryan. Han anbefaler alle som skal ha nytt kjøkken om å booke time på messen. – Da vanker det et eksklusivt og ekstra godt tilbud på Epoq kjøkken, frister han.

Mange gode tilbud
Elkjøp skal skape liv og røre på den store standen sin, og har med seg masse ekspertise.

– Hos oss kan de besøkende snakke med eksperter på flere av produktene fra sortimentet vårt, og det blir gode tilbud på alt fra TV-abonnement, parabol, Ice net bredbånds- og mobilabonnement, varmepumper i alle prisklasser og robotstøvsugere, smiler Ryan.

FIFA-turnering på messen
For de som liker å spille FIFA 2016, vanker det en utfordring på Boligmessen.

– Lørdag kjører vi i gang en FIFA-turnering på standen vår, og det skal spilles på Xbox, forteller Ryan. – Interesserte kan melde seg på vår Facebook-side Elkjøp Amfi Steinkjer, eller på standen vår helt fram til stengetid på messen fredag kl. 19, sier han. – Aldersgrensen er satt til 10 år, og det er førstemann til mølla, da det er begrenset med plasser.

Selve turneringen starter lørdag formiddag, og det settes av et område på standen hvor spillerne kjemper om en finaleplass. Finalerundene går av stabelen søndag kl. 15 på messens scene.

– Vi setter opp storskjerm så alle kan følge med på spillet underveis, opplyser Ryan. Og premien?

– Den heldige vinneren stikker av med en Xbox One spillkonsoll og et FIFA 2016-spill, så det er nok mange som kan tenke seg å kjempe om denne, sier Ryan, som også lover flotte premier til de som kommer på 2 – 4. plass.