Nyheter

Gratis parkering og transport til Boligmesse i Trondheim

Written by: admin
Publisert den: 2018-11-16
Edited: 2018-11-16


I år blir det ingen parkering utenfor Trondheim Spektrum. Vi har derfor fikset ekstra parkeringsplasser på Pir 1 og shuttlebuss derfra for å gjøre reisen til årets Boligmesse 16.-18. november enklest mulig.

På grunn av bygningsarbeider blir det ikke mulig å parkere utenfor Trondheim Spektrum i år. Vi har derfor lagt til rette for følgende alternativ:

Fredag, lørdag og søndag tilbyr vi gratis parkering ved Pir 1 (se kart). Her skal det være plass til alle. Vi har bestilt shuttlebusser som kontinuerlig går til og fra parkeringsplassen – også dette er selvfølgelig gratis. Det blir tydelig skilting hele veien.

Ønsker du å parkere nærmere Trondheim Spektrum, finnes det flere alternativer, men disse er stort sett avgiftsbelagt. Sjekk ut ledigp.no for en oversikt over ledige plasser i Trondheim Parkering sine P-hus.

Vi oppfordrer alle som tar bilen til å koordinere kjøring med familie, naboer, venner eller kjente som også skal på Boligmesse.

Enkelt med buss:

Trondheim Spektrum ligger svært sentralt, og vi oppfordrer de som kan til å gå, sykle eller ta kollektivtransport til Boligmessen. På den måten kommer du deg fram på en enkel, stressfri og miljøvennlig måte.

Skansen er nærmeste holdeplass, og ligger fem minutters gangavstand fra Trondheim Spektrum. Her stopper trikkens linje 1 i tillegg til flere av byens bussruter.

Andre holdeplasser i nærheten:

  • Hospitalskirka – 10 minutters gangavstand
  • Studentersamfundet og St. Olavs Hospital – 15 minutters gangavstand
  • Marienborg togstasjon – 10 minutters gangavstand

For en enklest mulig reise, planlegg turen på atb.no og kjøp billett med appen AtB Mobillett.