Nyheter

Boligmesse-suksess med ny butikk på Skøyen

Publisert: 2017-03-15

Fresh Interiør kjent for kjøkken, bad og garderobe som du ikke finner overalt, verken i andre kjøkkenforretninger eller hos naboer. Etter ni år på Jessheim i Akershus, åpnet de nylig forretning nr. 2 midt i det store kjøkkenmiljøet på Skøyen i Oslo. Nå er de igjen klare for Boligmesse på Exporama Senteret på Hellerudsletta.

Tekst: Bearbeidet av Majken Svorstøl  Foto: Fresh Interiør

Planlegger du eget kjøkken på terrassen, på balkongen eller i hagen, hjemme eller på hytta?

Fresh Interiør er de eneste i Norge som har blitt vist tilliten om å selge det østerrikske mesterstykket Steininger. Kjøkkenet tåler vær og vind uansett hvor i verden det installeres, og er helt unikt. Steininger Rock Air består av seks moduler: Gassgrill, vask/oppvaskmaskin, kjøl, frys, oppbevaring og peis!

Steiningers "masterpiece", utekjøkkenet Rock Air, er nå tilgjengelig i Norge - hos Fresh Interiør.
Steiningers “masterpiece”, utekjøkkenet Rock Air, er nå tilgjengelig i Norge – hos Fresh Interiør.

– Vi snakker om et Premiummerke for hele verden. Det hører hjemme i den høyere prisklassen. Her benyttes det siste innen nanoteknologi og glasskeramikk, og Steininger mottok German Design Award 2016 for grunnserien i Rock-familien, sier forteller Morten Winterstad, daglig leder i Fresh Interiør.

De har vært med på Boligmessene i Oslo år etter år, og vist frem sine løsninger og produkter til kjøkken, bad og garderobe.

– Det er ingen tvil om at vår messedeltakelse har vært viktig for oss. Vi har hele tiden markert oss ved å ligge i forkant når det gjelder trender, kvalitet, gode løsningsforslag – og for å være annerledes, sier Morten.

Fem av de ypperste kjøkkenmerkene
Morten og kollegene er aktuelle med den nye Fresh Interiør-forretningen ved Tune i Drammensveien 127 i Oslo.

Der har de blant annet de tyske kjøkkenmerkene Next125 og Schüller, som produseres av en av Europas ledende kjøkkenprodusenter. De har vunnet anerkjente priser for blant annet keramiske fronter, og for utviklingen av redusert sokkelhøyde som gir økt oppbevaringsplass.

Next125 er først og fremst innovatører som søker nye materialer, farger og tekniske godbiter, mens Schüller er merket for folk flest. Fresh Interiør er stolte av å være alene om å selge disse merkene i Norge.

– Ønsker du et klassisk kjøkken, og har kvalitet og design øverst på prioriteringslisten, kommer du ikke utenom Tibrokök og Kungsäter Exclusiv, mener Morten. Kungsäter har 22 mm tykt, helmassivt tre i skrog og fronter.

– Arbeidet som utføres, er gedigent håndverk. Begge merkene står for de beste løsninger når det gjelder nyvinninger og maksimal utnyttelse av plassen du har til rådighet, og Fresh Interiør er eneste forhandler i Oslo-området, sier Morten avslutningsvis, og ønsker velkommen innom deres store stand på Exporama Senteret 17. – 19. mars.

Garderober du aldri har sett
– Vi er stolte av å ha blitt lagt merke til, også av toneangivende utviklere av garderober i Europa. Resultatet er at den tyske garderobeprodusenten Interlübke har valgt Fresh Interiør til å representere seg i Norge. Interlübke er dokumentasjonen på at god design kan kombineres med praktiske løsninger.

– Interlübke er spesielt interessant ved at de også leverer møbler for stue, bibliotek, kontor og entre i samme stil. Her er det helheten som gjør susen, ivrer Morten.

Inspirasjon og kunnskap fra Europa

Europas største messer i sitt slag arrangeres i Milano og Köln, og Fresh Interiør er alltid til stede.  I januar i år dro alle alle i Fresh Interiør til ”Living Kitchen 2017” i Köln for å lære og se i hvilken retning utviklingen og trendene går. Vel hjemme igjen forteller de gjerne kundene sine hva som rører seg ute i den store verden.

– Derfor er Fresh Interiør stedet du må besøke om du vil ligge i front når det gjelder kjøkken, bad og garderober, forteller Morten.

Messetilbud
Ingen messer uten gode kjøp. Også Fresh Interiør har det – det skal jo være litt show. – Derfor bør du ta turen til Exporama på Hellerudsletta kommende helg, tipser Morten. Han lover at alle som registrerer seg som mulige kunder der, får gleden av en rekke av de gode messetilbudene, selv om en bestilling kommer senere.