Bli utstiller!

Vinn Samsung-produkter
for kr 50.000,-

Vinn Samsung-produkter for kr 50.000,-

Det er store vinnersjanser i årets messekonkurranse – i år skal det deles ut Samsung-produkter for 50.000 kroner på hver messe gjennom hele året!

Premiene leveres fra Elkjøp og Ingeniørfirmaet Theodor Qviller:

  • Samsung Frame 43” TV fra Elkjøp
  • Samsung kombiskap RB34 hvit kjøl/frys fra Elkjøp
  • Samsung varmepumpe (inkludert montering) fra Ingeniørfirmaet Theodor Qviller AS
  • Samsung Robotstøvsuger VR20J9020UG fra Elkjøp

Totalt er gavepakken
verdt 50.000 kroner.

Besøk Boligmessen og registrer deg digitalt ved konkurransestanden. Alle som registrerer seg i konkurransen i løpet av messehelgen er med i trekningen.

Hovedpremie: Vinn Samsungs nye toppmodell

Ikke nok med premiedryss hver eneste messehelg, alle som registrerer seg i messekonkurransen gjennom 2018 er også med i trekningen av en splitter ny TV fra Samsung. TV-en er enda ikke lansert i Norge, men skal være Samsungs nye toppmodell. Trekningen av hovedpremien skjer under Boligmessen i Trondheim søndag 18. november 2018.

Slik deltar du

For å delta i konkurransen må du registrere deg digitalt på en av skjermene vi har satt opp langs konkurranseveggen på våre Boligmesser. Denne blir stort sett å finne like ved inngangen. Alle som registrerer seg er også med i trekningen av hovedpremien, som deles ut under årets siste Boligmesse.

Vinneren trekkes klokka 16.30 hver søndag vi arrangerer messe, og får da utdelt et premiebevis som trengs for å hente premien. Om du ikke er til stede under trekningen, få du premiebeviset tilsendt digitalt.

Slik henter du premien

Samsungs varmepumpe kan hentes i nærmeste Qviller-forhandler mot framvisning av premiebevis. Hvis vinneren av ulike årsaker ikke kan ta premien i bruk, kan vedkommende videreformidle premien, forutsatt at dette skjer innenfor det geografiske området som forhandleren trekker. Vinneren kan ikke kreve at verdien på premien blir utbetalt i form av andre verdier.

De resterende premiene kan hentes i nærmeste Elkjøp-forretning mot framvisning av premiebevis.

Vilkår for konkurranse

  • Aldersgrense 18 år.
  • Ved å delta i konkurransen, godtar du at vi kan bruke dine kontaktopplysninger til å ta kontakt med deg dersom du vinner, samt å invitere deg til framtidige Boligmesser i ditt område.
  • Ansatte i Compass Fairs, Elkjøp, Samsung eller Ingeniørfirmaet Theodor Qviller, samt messens utstillere, kan ikke delta i konkurransen.
  • Vinnerne forplikter seg til å stille opp på en overrekking av premien hos den Elkjøp- eller Qviller-forhandleren som blir angitt på premiebeviset.
Hei! På dette nettstedet bruker vi informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke tjenesten, gir du oss ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Les mer her.