Be an exhibitor!

Vinn Samsung-produkter
for kr 50.000,-

Vinn Samsung-produkter for kr 50.000,-

Det er store vinnersjanser i årets messekonkurranse – i år skal det deles ut Samsung-produkter for 50.000 kroner på hver messe gjennom hele året!

Premiene leveres fra Elkjøp og Ingeniørfirmaet Theodor Qviller:

  • Samsung Frame 43” TV fra Elkjøp
  • Samsung kombiskap RB34 hvit kjøl/frys fra Elkjøp
  • Samsung varmepumpe (inkludert montering) fra Ingeniørfirmaet Theodor Qviller AS
  • Samsung 2.1 lydplanke HW-N460 sort fra Elkjøp

Totalt er gavepakken
verdt 50.000 kroner.

Besøk Boligmessen og registrer deg digitalt ved konkurransestanden. Alle som registrerer seg i konkurransen i løpet av messehelgen er med i trekningen.

Hovedpremie: Vinn Samsungs nye toppmodell

Ikke nok med premiedryss hver eneste messehelg, alle som registrerer seg i messekonkurransen gjennom 2018 er også med i trekningen av en splitter ny TV fra Samsung. TV-en er enda ikke lansert i Norge, men skal være Samsungs nye toppmodell. Trekningen av hovedpremien skjer under Boligmessen i Trondheim søndag 18. november 2018.

Slik deltar du

For å delta i konkurransen må du registrere deg digitalt på en av skjermene vi har satt opp langs konkurranseveggen på våre Boligmesser. Denne blir stort sett å finne like ved inngangen. Alle som registrerer seg er også med i trekningen av hovedpremien, som deles ut under årets siste Boligmesse.

Vinneren trekkes klokka 16.30 hver søndag vi arrangerer messe, og får da utdelt et premiebevis og et gavekort fra Qviller. Om du ikke er til stede under trekningen, får du dette tilsendt.

Slik henter du premien

Vinnere av Samsung varmepumpe bruker gavekortet til å bestille varmepumpen i nettbutikken hjemmeklima.no. Hvis vinneren av ulike årsaker ikke kan ta premien i bruk, kan vedkommende videreformidle premien, forutsatt at dette skjer innenfor det geografiske området som forhandleren trekker. Vinneren kan ikke kreve at verdien på premien blir utbetalt i form av andre verdier.

De resterende premiene kan hentes i nærmeste Elkjøp-forretning mot framvisning av premiebevis.

Vilkår for konkurranse

  • Aldersgrense 18 år.
  • Ved å delta i konkurransen, godtar du at vi kan bruke dine kontaktopplysninger til å ta kontakt med deg dersom du vinner, samt å invitere deg til framtidige Boligmesser i ditt område.
  • Ansatte i Compass Fairs, Elkjøp, Samsung eller Ingeniørfirmaet Theodor Qviller, samt messens utstillere, kan ikke delta i konkurransen.
  • Vinnerne forplikter seg til å stille opp på en overrekkelse av premien hos Elkjøp-forhandleren som blir angitt på premiebeviset.