Bli utstiller!

Sandefjord

23. - 25. februar 2018

PÅGÅR NÅ!

KOM OG BESØK OSS!

Sted

Runarhallen
Klavenesveien 20,
3220 Sandefjord

Se kart
Åpningstider

Friday: 12:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 10:00 - 17:00

Inngangspriser

Adult: kr. 100,-
Senior/student: kr. 50,-
Children under 16 years: free

Vi venter på deg

Besøk helgens Boligmesse og få inspirasjon til å sette i gang med dine prosjekter, enten det er hjemme eller på hytta, ute eller inne. Her finner du nyheter som ellers ville gått deg hus forbi, messepriser du ikke finner maken til og eksperthjelpen du trenger – alt sammen samlet under ett tak.

Få også med deg Otto Robsahms lærerike foredrag - her kan du få gode tips! Otto er på plass lørdag og søndag, og leder morsomme aktiviteter som Handy Girl, Handy Man og Ballongslippet.

Og du? Husk å registrere deg på årets messekonkurranse! På hver messe i hele år vil vi trekke ut en heldig vinner som kan stikke av med en flott gavepakke fra Samsung verdt 50.000! Alle som registrerer seg i konkurransen er i tillegg med i trekningen av en splitter ny TV fra Samsung. TV-en er enda ikke lansert i Norge, men skal være Samsungs nye toppmodell!

PROGRAM

10:00

Messen åpner

12:00

Foredrag med Otto Robsahm

Otto Robsahm motiverer deg til å komme i gang med prosjektene dine.

13:30

Bygge nytt eller fjerne oljefyren? Spar penger med varmepumpe!

Dette foredraget om varmepumper er verdt å få med seg! Foredragsholder: Thor Egil Fure Hansen, daglig leder i Energiverket Vestfold.

15:00

Handy girl og kåring av beste stand

Vi kårer messens beste stand. Deretter blir det konkurranse! Hvem imponerer Otto og blir messens Handy Girl? Konkurranse for jenter/damer.

18:00

Messen stenger

Aktiviteter

Siste nytt

Spar penger med varmepumpe

Fra 2020 blir det forbudt å bruke fossil olje eller parafin til oppvarming av boliger i Norge. Heldigvis finnes det miljøvennlige alternativer...

Nytt gulv på 1-2-3

Planer om nytt gulv? Ifølge Marius Nymoen hos Coop Obs Bygg Larvik er det ikke noe problem å legge gulvet på egen...

Bruk uteplassen hele året

Ustabilt sommervær er noe vi er godt vant med i Norge. Med smarte løsninger kan du likevel bruke uteplassen din hele året....