Bli utstiller!

Oslo/Fornebu

Dette arrangementet er avsluttet

Live fra sosiale medier

@KulturNyt
KulturNyt
Dansk designer vinder prestigefuld fransk pris for sin minimalistiske tilgang og gode håndværk Cecilie Manz er udnæ… https://t.co/6xIazJrdus 0 0
@TopNyt
TopNyt
Dansk designer vinder prestigefuld fransk pris for sin minimalistiske tilgang og gode håndværk… https://t.co/00j52Y3U9Z 0 0
👩‍👩‍👦‍👦 Her er dagens foredragsholdere:
Kl. 12 tipser handyman Otto Robsahm om kreative ting du kan gjøre i hjemmet.
Kl. 13.30 forteller fargeekspert Dagny Thurmann-Moe om hvordan farger påvirker deg, og hvilke farger som passer godt i ulike rom. Velkommen!
...
🍀🌿🍂🍃🍁 I dag er det siste mulighet til å besøke vår store og flotte Boligmesse i Telenor Arena. Vi holder dørene åpne til klokken 17 - benytt sjansen til å få eksperthjelp, bli inspirert og gjøre gode messekupp! Velkommen!

Foto: ...
Var på messen i dag å kjøpte med oss nye stekepanner hjem, men den ene er ødelagt. Kan noen på messen hjelpe meg å komme i kontakt med 2 Shop på stand nr 278
😬🍀🍁🍒🍂🍁😀 🌈💏👬👠🌻🌿🍃Fargeekspert Dagny Thurmann-Moe holdt et fargerikt og bra foredrag i dag - hun er tilbake i morgen kl. 13.30. Anbefales om du vil lære å bruke mer farger i hjemmet!
Boligmesse added 3 new photos — feeling inspired at ...
Vi gratulerer Tanja - hun ble Boligmessens Handy Girl! Hun vant en skrudrill fra Bosch.
Boligmesse is at Telenor Arena.
Boligmessen er ekstra flott og variert i år, er tilbakemeldingen fra flere fornøyde besøkende. Vi holder oppe til kl. 18 i dag, og fra kl. 10 - 17 i morgen. Vi sees!
Boligmesse added 39 new photos — at Telenor ...
🙋🔨🔩⚒ Kl. 14 i dag blir det morsom Handy Girl-konkurranse på Boligmessen i Telenor Arena - Otto Robsahm leder det hele. Møt opp ved scene rett før om du vil delta - Otto trekker ut heldige deltagere!
Boligmesse is at ...
👩‍👩‍👦‍👦🔨🙋Her er dagens foredragsholdere: Kl. 12 tipser handyman Otto Robsahm om kreative ting du kan gjøre i hjemmet. Kl. 15.30 forteller fargeekspert Dagny Thurmann-Moe om hvordan farger påvirker deg, og hvilke farger som passer godt i ulike rom.
Velkommen!
🍂🍁☀️ For en dag for å slå to fluer i en smekk! Kom innom oss og få inspirasjon, eksperthjelp og knalltilbud til hus, hytte og utemiljø. Etterpå kan du nyte det fine høstværet!
Boligmesse added 2 new photos — at ...
Ærverdige Ledaal Teppeveveri er på plass i Telenor Arena. De har med tepper i ull, jute og lin som de har vevd på gamle industrivevestoler fra 1880-tallet.
Boligmesse is at Telenor Arena.
Lansering av Norges eneste vakuumdrevne boligheis! Det skjer her!
Boligmesse is at Telenor Arena.
- Trenger du hjelp til å forme inne- og uterom, spør interiør- og hagedesigner Annichen Hille, som er på Boligmessen hele helgen.
Boligmesse is at Telenor Arena.
Hva skal du se etter på Boligmessen denne helgen? Her er noe for alle!
Boligmesse added 35 new photos — at Telenor Arena.

Last ned mer

Relaterte nyheter

Spar penger med moderne ventilasjon

I dag bygges hus og leiligheter tette og komfortable.  – Sørg for god ventilasjon hjemme der du tilbringer mesteparten av tiden din,...

Få bukt med fukten

Har du utfordringer med fukt i kjelleren? Mistenker du at boligen din har et høyt radonnivå?  Får du kontroll over problemene, kan...

Kjøp en bit av Sverige

Eiendomsmegler Leif Fourong fra Svensk Fastighetsförmedling hjelper hyttesugne nordmenn å finne boliger og fritidshus i Dalsland, Värmland og Bohuslän. Tekst: Majken Svorstøl ...