Bli utstiller!

Oslo/Fornebu

Dette arrangementet er avsluttet

Live fra sosiale medier

@Vestnytt
Vestnytt
Vurderer du å dra på boligmesse i helgen? (abo): https://t.co/4Tk4dTrTye 0 0
@isalola4
nico Asmca2boucliers
RT @raphael_poiree: Spennende uke med nye kunder, levering av arbeidere, oppfølging og Boligmesse på Sotra😁
Medio Utleieservice AS https://…
1 0
@raphael_poiree
Raphael Poiree
Spennende uke med nye kunder, levering av arbeidere, oppfølging og Boligmesse på Sotra😁
Medio Utleieservice AS https://t.co/SLCzBEJNCA
1 5
@larsenrorno
Larsen Rør & Sanitær
Det nærmer seg☺
Boligmesse samme med serviceelektrikeren maarstigbyggas og Murmestrene Knudsen… https://t.co/4Jq2lFUSsb
0 0
👩‍👩‍👦‍👦 Her er dagens foredragsholdere:
Kl. 12 tipser handyman Otto Robsahm om kreative ting du kan gjøre i hjemmet.
Kl. 13.30 forteller fargeekspert Dagny Thurmann-Moe om hvordan farger påvirker deg, og hvilke farger som passer godt i ulike rom. Velkommen!
...
🍀🌿🍂🍃🍁 I dag er det siste mulighet til å besøke vår store og flotte Boligmesse i Telenor Arena. Vi holder dørene åpne til klokken 17 - benytt sjansen til å få eksperthjelp, bli inspirert og gjøre gode messekupp! Velkommen!

Foto: ...
Var på messen i dag å kjøpte med oss nye stekepanner hjem, men den ene er ødelagt. Kan noen på messen hjelpe meg å komme i kontakt med 2 Shop på stand nr 278
😬🍀🍁🍒🍂🍁😀 🌈💏👬👠🌻🌿🍃Fargeekspert Dagny Thurmann-Moe holdt et fargerikt og bra foredrag i dag - hun er tilbake i morgen kl. 13.30. Anbefales om du vil lære å bruke mer farger i hjemmet!
Boligmesse added 3 new photos — feeling inspired at ...
Vi gratulerer Tanja - hun ble Boligmessens Handy Girl! Hun vant en skrudrill fra Bosch.
Boligmesse is at Telenor Arena.
Boligmessen er ekstra flott og variert i år, er tilbakemeldingen fra flere fornøyde besøkende. Vi holder oppe til kl. 18 i dag, og fra kl. 10 - 17 i morgen. Vi sees!
Boligmesse added 39 new photos — at Telenor ...
🙋🔨🔩⚒ Kl. 14 i dag blir det morsom Handy Girl-konkurranse på Boligmessen i Telenor Arena - Otto Robsahm leder det hele. Møt opp ved scene rett før om du vil delta - Otto trekker ut heldige deltagere!
Boligmesse is at ...
👩‍👩‍👦‍👦🔨🙋Her er dagens foredragsholdere: Kl. 12 tipser handyman Otto Robsahm om kreative ting du kan gjøre i hjemmet. Kl. 15.30 forteller fargeekspert Dagny Thurmann-Moe om hvordan farger påvirker deg, og hvilke farger som passer godt i ulike rom.
Velkommen!
🍂🍁☀️ For en dag for å slå to fluer i en smekk! Kom innom oss og få inspirasjon, eksperthjelp og knalltilbud til hus, hytte og utemiljø. Etterpå kan du nyte det fine høstværet!
Boligmesse added 2 new photos — at ...
Ærverdige Ledaal Teppeveveri er på plass i Telenor Arena. De har med tepper i ull, jute og lin som de har vevd på gamle industrivevestoler fra 1880-tallet.
Boligmesse is at Telenor Arena.
Lansering av Norges eneste vakuumdrevne boligheis! Det skjer her!
Boligmesse is at Telenor Arena.

Last ned mer

Relaterte nyheter

Spar penger med moderne ventilasjon

I dag bygges hus og leiligheter tette og komfortable.  – Sørg for god ventilasjon hjemme der du tilbringer mesteparten av tiden din,...

Få bukt med fukten

Har du utfordringer med fukt i kjelleren? Mistenker du at boligen din har et høyt radonnivå?  Får du kontroll over problemene, kan...

Kjøp en bit av Sverige

Eiendomsmegler Leif Fourong fra Svensk Fastighetsförmedling hjelper hyttesugne nordmenn å finne boliger og fritidshus i Dalsland, Värmland og Bohuslän. Tekst: Majken Svorstøl ...