Nyheter

Lær hvordan enkle grep kan gi stor forandring hjemme

Publisert: 2015-07-10

Trenger du en dose inspirasjon, pågangsmot og ikke minst lyst til å sette i gang oppussingen? Sett av 20 minutter og lytt til Lisbeth Larsen på boligmessen i Telenor Arena 12. – 13. september!
Tekst: Majken Svorstøl Foto: Jotun/Margaret M. de Lange

Både lørdag og søndag kl. 15 inntar den ettertraktede farge- og trendeksperten messescenen for å holde et humørfylt foredrag som kan friste deg til å sette i gang!

Global fargesjef

Som Jotuns globale fargesjef er Lisbeth alltid oppdatert. Hun reiser verden rundt på utallige messer og inspirasjonskilder, og fanger opp trender omtrent før de har begynt. Hun er verdt å lytte til og vil deg vel, og formidler med en smittende sjarme og entusiasme.
– Med enkle grep kan du glede seg selv og andre med litt forandring, og nå er det jo også in å gjøre ting selv, sier Lisbeth, som mener mestringsfølelse kan sammenlignes med lykkefølelse. – Stor forandring trenger ikke koste så mye mer enn litt maling, litt arbeid og litt tid til refleksjon over hva som betyr noe for deg, sier Lisbeth, og trekker frem tre viktige trinn når du skal gjøre grep hjemme:

Få jobben gjort
– Systematiser det du har, avgjør hva du vil beholde og fremheve, og få jobben gjort, sier hun, og avslutter med følgende anmodning: – Vær bevisst og gjør jobben for deg selv, det er ditt hjem hvor du skal samle kreftene.

Lyst til å høre mer? Møt opp ved scenen på boligmessen i Telenor Arena 12. – 13. september kl. 15!